aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Οικονομική συνεργασία της εμβέλειας της πιο πετυχημένης ομάδας» (pics)

«Οικονομική συνεργασία της εμβέλειας της πιο πετυχημένης ομάδας» (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του μεγάλου χορηγού του ΑΠΟΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η παρουσίαση της συνεργασίας ΑΠΟΕΛ και PariMatch πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στην παρουσία του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη και του επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας PariMatch, Αλεξέι Σαβίν.

Αρχικά, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε: «Αφιερώσαμε εδώ και αρκετούς μήνες πολύ χρόνο και κόπο για να εξασφαλιστούν από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν οι συνεργασίες που θα πρόσφεραν στον ΑΠΟΕΛ τις οικονομικές συνεργασίες που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα της εμβέλειας της πιο πετυχημένης ομάδας στην Κύπρο. Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα την συνεργασίας μας με τον κύριο χορηγό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017, την εταιρεία Pari-Match.

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εκτός Κύπρου, αλλά και διαδικτυακά σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύει ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί πλέον να εξαργυρώνει μέσω της σύναψης τέτοιων χορηγικών συνεργασιών τη φήμη και τις αγωνιστικές επιτυχίες  που χτίζει τα τελευταία δέκα χρόνια μέσα από διακρίσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

apoel xorigosΑπό την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον μια αναγνωρισμένη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η μεταξύ μας συνεργασία ευελπιστούμε ότι θα φέρει κέρδος και θα επωφεληθούν και οι δυο πλευρές.

Στόχος είναι να προβάλουμε το εμπορικό μας όνομα και να αυξήσουμε ως επιχείρηση τον δικό μας κύκλο εργασιών και τα οικονομικά οφέλη μέσα από την προβολή αυτή. Η απόφαση για συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί για εμάς μια στρατηγική κίνηση. Σχεδιάζουμε να αποκτήσουμε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και να αρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε στην κυπριακή αγορά μέχρι το τέλος του 2016».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ