Να και ένα θετικό νέο για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ! Έπεσαν οι υπογραφές για την ανακαίνιση του οικήματος στην οδό Κέννεντυ και σύντομα υπολογίζεται ότι θα αρχίσουν τα έργα.
Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Κρις Tριανταφυλλίδη στην Ανδρούλα Βασιλείου για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ
Σημαντικό ρόλο ώστε να γίνει παρθεί η απόφαση διαδραμάτισε το ποσό των 150.000 ευρώ, που μαζεύτηκε έπειτα από σχετικό έρανο, ενώ υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν άλλες 100.000 με 150.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των έργων.
Πρόκειται για μια πονεμένη ιστορία, καθώς το κτήριο στην είσοδο της Λευκωσίας έμεινε ερειπωμένο για μια πενταετία, ενώ πρόσφατα προκλήθηκε αναστάτωση λόγω ανάρτησης της πρώην Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, Ανδρούλας Βασιλείου, η οποία έκανε λόγω για οικτρό κτήριο και διερωτήθηκε πότε θα κατεδαφιστεί.
Κάτι που ενόχλησε τους ΑΠΟΕΛίστες, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα στην τοποθέτησή της. Πλέον, δίνεται απάντηση και όχι μόνο δεν θα κατεδαφιστεί, θα μπουν οι βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα στολίδι, για το οποίοι θα είναι περήφανος κάθε οπαδός των γαλαζοκιτρίνων.














