aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι Βούλγαροι στέλνουν τον Ντόμπρεφ στον ΑΠΟΕΛ

Οι Βούλγαροι στέλνουν τον Ντόμπρεφ στον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύματα στη Βουλγαρία στέλνουν τον Δρ. Μάριαν Ντόμπρεφ στον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τον γιατρό της Εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας στη ρυθμική γυμναστική, στον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι έχουν καταθέσει πρόταση, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Το δημοσίευμα:

«Ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση σε Βούλγαρο ειδικό. Πρόκειται για τον γιατρό της εθνικής μας ομάδας στη ρυθμική γυμναστική, Δρ. Μάριαν Ντόμπρεφ.

Στην καριέρα του ο Δρ. Ντόμπερφ έχει εργαστεί σε πολλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Λέφσκι, ΤΣΣΚΑ, FC ΤΣΣΚΑ 1948 και Χέμπερ, και αυτή τη στιγμή είναι μέλος της εθνικής ομάδας κάτω των 19 ετών της Βουλγαρίας και ασκεί πρακτική στην κλινική του Δρ. Χουμπένοφ.

Ο Κύπριος μεγαλομέτοχος του ΑΠΟΕΛ θέλει τον Μάριαν Ντόμπρεφ να ενταχθεί στο δυναμικό του προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή τις επόμενες ημέρες και να βοηθήσει στην προετοιμασία της ομάδας για τις συναντήσεις με την Μπότεφ στο Κόνφερενς. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 20 Ιουλίου στο “Βασίλ Λέφσκι” και στις 28 Ιουλίου στο νησί της Αφροδίτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ