aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι τρεις «άτακτοι» του ΑΠΟΕΛ πληρώνουν

Οι τρεις «άτακτοι» του ΑΠΟΕΛ πληρώνουν

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ, τιμώρησε με πρόστιμο τους Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Γκάγιας Ζαχίντ και Ομέρ Ατζίλι για την αντιαθλητική συμπεριφορά τους, όταν αντικαταστάθηκαν στο παιχνίδι με τον Ερμή. Οι δύο πρώτοι, σύμφωνα με την παραπομπή, κλώτσησαν μικρόφωνο του συνδρομητικού καναλιού Cablenet, με τον Πακιστανό επιτελικό μέσο να κλωτσά επίσης πλαστικό δοχείο αντισηπτικού διαλύματος.

Ο τρίτος των «άτακτων» είχε βγάλει τα νεύρα του σε δύο πόρτες καθώς κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Υπενθυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές, την επομένη του αγώνα για την 6η αγωνιστική, είχαν απολογηθεί στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη συμπεριφορά τους και τους επιβλήθηκε πρόστιμο από τη διοίκηση, με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς. «Σαφώς και δεν είναι πρώτη φορά που επιβάλλουμε πρόστιμο.

Η σωστή συμπεριφορά είναι κάτι που πρέπει να διασφαλίζεις όταν μιλάμε για ένα σύνολο. Πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες», είχε αναφέρει ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ