aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι Τούρκοι ρίχνουν δίκτυα στον ΑΠΟΕΛ

Οι Τούρκοι ρίχνουν δίκτυα στον ΑΠΟΕΛ

Από τη μία η Μπασακσεχίρ που θέλει τον Γκάγιας Ζαχίντ και από την άλλη η Ρίζεσπορ που… γλυκοκοιτάζει τον Μίκαελ Ποτέ. Οι δύο τούρκικες ομάδες έχουν θέσει στο μετεγγραφικό στόχαστρο τούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, με τους φίλους της ομάδας να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις μπορούν να σημειωθούν. Για τον πρώτο,  οι γαλαζοκίτρινοι απάντησαν αρνητικά στο ενδιαφέρον που κατατέθηκε γραπτώς, με την πρόταση να ήταν στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζητά €4.000.000 και βάλε για τον Ζαχίντ!

Το ίδιο και σε σύλλογο της Τσάμπιονσιπ που επίσης θέλησε να αποκτήσει τον Ζαχίντ. Επί της παρούσης δεν προκύπτει αντιπρόταση ώστε να τοποθετηθεί το θέμα σε μια άλλη διάσταση. Ίσως, οι απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ που έχουν γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους συλλόγους να κρίθηκαν υπερβολικές και να κοιτάζουν προς άλλες κατευθύνσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόταση για Ζαχίντ και οι… εκπτώσεις

Με αυτό δεν σημαίνει, ασφαλώς, ότι δεν μπορεί η διοίκηση της Μπασακσεχίρ να επανέλθει. Για τον Ποτέ, το ζήτημα είναι σε διαφορετική βάση. Υπό την έννοια πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν έχει δεχθεί πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Στο παρόν στάδιο, περιορίζεται το θέμα σε δημοσιεύματα στον τούρκικο Τύπο, τα οποία αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι στα οικονομικά δεδομένα και επιμένουν ότι έχει ελπίδες η Ρίζεσπορ να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση για Ζαχίντ και η απάντηση από ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ