aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι τιμωρίες για τον τελικό Κυπέλλου

Οι τιμωρίες για τον τελικό Κυπέλλου

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα με κλειστή τη νότια εξέδρα (για τους γαλαζοκίτρινους) και πρόστιμο για όλα όσα έγιναν (και δεν ήταν λίγα) στον μεταξύ τους τελικό του κυπέλλου πριν από 20 μέρες.

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ στον τελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: (α) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο και διεξαγωγή ενός αγώνα με κλειστή τη νότια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ. (β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο. (γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο.

(δ) για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο προς την αντίπαλη κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο. (ε) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στη νότια κερκίδα. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά του Απόλλωνα στον τελικό Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ: (α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες). ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο. (β) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο. (γ) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο.

(δ) Για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο. (ε) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο. (στ) για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο προς την αντίπαλη κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα. ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ