aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι «σταθμοί» για τον Γιαννώτα

Οι «σταθμοί» για τον Γιαννώτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν και επί της παρούσης δεν υπάρχει ενημέρωση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνονται μέσα από τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, το πιθανότερο είναι πως ο Γιάννης Γιαννιώτας θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα όσον αφορά τουλάχιστον στο στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί σε Αυστρία και Βέλγιο.

Δηλαδή, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως θα πάρει άλλη μια ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό και αναλόγως από το τι θα δείξει στα φιλικά θα αποφασίσει για το μέλλον του στο ερυθρόλευκο ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, τότε αυτομάτως σημαίνει ότι η παραμονή ή όχι του 22χρονου μεσοεπιθετικού στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας δεν θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν στις 20 Ιουνίου την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν με συγκέντρωση στο Ρέντη και ως είθισται, θα ανακοινωθούν λίγο πιο πριν και τα ονόματα των παικτών που θα δηλώσουν «παρών».

Την επόμενη μέρα, η αποστολή θα… μετακομίσει στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, όπου θα διανυθεί το πρώτο σκέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ενώ η επιστροφή στην Ελλάδα αναμένεται την 1η Ιουλίου. Και λέμε πρώτο, γιατί οι ερυθρόλευκοι θα ξαναβρεθούν στο εξωτερικό και δη στο Βέλγιο αυτή τη φορά για να συνεχίσουν την προετοιμασία έως τα μέσα Ιουλίου.

Στον ΑΠΟΕΛ, τώρα, είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή, ευελπιστώντας πως ο Σίλβα δεν θα κρατήσει στο τέλος τον Γιαννιώτα και παρά τις δυσκολίες, θα καταφέρουν να ανανεώσουν τον δανεισμό του για άλλον έναν χρόνο. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο βραχύσωμος εξτρέμ δεν αγωνίστηκε σήμερα στο δεύτερο νικηφόρο (2-1) φιλικό, που έδωσε η Ελλάδα με την Αυστραλία στο στάδιο Ετιχάντ της Μελβούρνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ