aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι Στάθης και Νεκτάριος πάνε «πακέτο»

Οι Στάθης και Νεκτάριος πάνε «πακέτο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ, ο Στάθης Αλωνεύτης είχε σημαντική συμβολή στις επιτυχίες των γαλαζοκίτρινων, με εξαίρεση τη λήξασα σεζόν, στην οποία ταλαιπωρήθηκε από απανωτούς τραυματισμούς που τον κράτησαν, μεγάλο διάστημα, εκτός ομάδας.

Πέραν τούτου, ο Κύπριος διεθνής δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και χθες ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και συμπεριφορά. Ο Στάθης αποδέχτηκε σημαντική μείωση στις απολαβές του, στην οικονομική αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που του προτάθηκε.

Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο, όπου, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρονται και τα ακόλουθα: «Ο ποδοσφαιριστής έδειξε απόλυτη κατανόηση στο αίτημα της Διοίκησης και αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για μια σημαντική μείωση στις απολαβές του. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την απόφασή του».

Έτσι, ο Αλωνεύτης συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ και πλέον μοναδική του έγνοια είναι να ξαναμπεί στην ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο, για να προσφέρει όσα δεν μπόρεσε να κάνει πέρσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ