aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι σκέψεις του Μπέντο για τον αντι-Μποτία στον «τελικό»

Οι σκέψεις του Μπέντο για τον αντι-Μποτία στον «τελικό»

Αναζητώντας τον αντι-Μποτία.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την έκτη αγωνιστική του Europa League, δύσκολα θα έχει κάποια μεγάλη έκπληξη και μια θέση που φαίνεται να «παίζεται» είναι του παρτενέρ του Ντα Κόστα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω της κίτρινης που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις για φάουλ στο Οαρό και ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Άλλωστε, αν και αναμενόταν, να δοκιμάσει κάτι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προτίμησε να μη σπάσει το συνηθισμένο δίδυμο και χρησιμοποίησε τον Ισπανό μαζί με τον Μαροκινό.

Φαβορί δείχνει να είναι ο Μπρούνο Βιάνα, που μπορεί να μην έχει δείξει καλό πρόσωπο στα ματς που έχει παίξει, αλλά τον πιστεύει πολύ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» που εισηγήθηκε την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Άλλο ένα σενάριο που υπάρχει, είναι να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας. Παρότι, καθιερώθηκε αριστερά φέτος, η θέση που παίζει κανονικά είναι αυτή του στόπερ. Πάντως, δεν φαίνεται να είναι πολλές οι πιθανότητες να κάνει αυτήν την επιλογή ο Πάουλο Μπέντο, παίρνοντας το ρίσκο να χρησιμοποιήσει ως σέντερ μπακ τον νεαρό ύστερα από αρκετό καιρό.

Άλλη μια πιθανότητα είναι να παίξει ο Ρομαό, ο οποίος ήταν παρτενέρ του Μποτία στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά, αν και προορίζεται κατά βάση για το κέντρο. Βεβαίως, άλλα τα δεδομένα, η κρισιμότητα και το επίπεδο δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού σε σχέση με το προσεχές. Δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Κύπρο ο Ομάρ, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ