aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ρεαλιστικές αναφορές του Πετεβίνου

Οι ρεαλιστικές αναφορές του Πετεβίνου

Μιλώντας σε σύντομό σχόλιό του μετά τη μέτρια εμφάνιση απέναντι στη Δόξα και τη νίκη με 2-0, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, συμφώνησε ότι κανείς στον σύλλογο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες, παρά το ότι η ομάδα πήρε άλλους τρεις πόντους

«Δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να είναι ικανοποιημένος από μία τέτοια εμφάνιση. Φτιάχτηκε μια ομάδα για να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν το κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Ναι μεν παίρνουμε τους βαθμούς και είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν δεν είσαι καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την αγωνιστική εικόνα. Πρέπει να διορθωθεί από όλους όσους αφορά η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ», είπε.

«Νομίζω δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τα ίδια, τα ακούσαμε από όλους. Πρέπει να τα αφήσουμε πίσω και να δούμε την Καραμπάχ», πρόσθεσε και κατέληξε όσον αφορά στη σημαντικότητα του αγώνα με τους Αζέρους και στη μεγάλη δυσκολία για τον ΑΠΟΕΛ:

«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα από τότε που χάσαμε από την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ και ασφαλώς μόνο η νίκη την Πέμπτη θα μας κάνει να ελπίζουμε. Είδαμε πως τα καταφέραμε τότε στο Μπακού με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη-πρόκριση, ενώ ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο δεν μπορείς να τα καταφέρνεις πάντα όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο οπόταν αυτό το παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ πιο μεγάλη σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας, λόγω και της δύσκολης θέσης στην οποία είμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ