aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι προτιμήσεις, ο υποβιβασμένος ΠΑΣ κι οι προθέσεις του ΑΠΟΕΛ

Οι προτιμήσεις, ο υποβιβασμένος ΠΑΣ κι οι προθέσεις του ΑΠΟΕΛ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε και μαθηματικά από χθες το βράδυ και ένας «δικός μας», ο Νεόφυτος Μιχαήλ, θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ όπου ανήκει με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του.

Κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις των γαλαζοκίτρινων (εάν υπάρχει επιθυμία να παραμείνει ή όχι), αλλά ο ίδιος ο Κύπριος τερματοφύλακας, προτιμάει να αγωνίζεται σε ομάδα στην οποία, είτε θα έχει χρόνο βασικού, είτε θα παίρνει αρκετές ευκαιρίες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων επιθυμεί έναν νέο μονοετή δανεισμό, αλλά ο ίδιος προτιμάει κάτι καλύτερο, από τη στιγμή που κάποιες σουπερλιγκάτες ομάδες αξιολογούν θετικά την περίπτωση του λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεών του.

Τού αρέσει άλλωστε στην Ελλάδα, το δήλωσε κι ίδιος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, φτάνει όπως προαναφέραμε, να παίζει. Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει σε επαφές που θα έχει ο ίδιος με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ