aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι προθέσεις του Μπερτόλιο και οι 440.000 ευρώ

Οι προθέσεις του Μπερτόλιο και οι 440.000 ευρώ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ψηλά είναι ο πήχης στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στην περίπτωση του Φεκούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος που δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την Ντιναμό Κιέβου, δεν θέλει να παραχωρηθεί άλλη μια σεζόν με τη μορφή δανεισμού, αλλά να μείνει ελεύθερος ώστε να μετακομίσει στον σύλλογο της αρεσκείας του.

Πέρυσι, όταν δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, ο ουκρανικός σύλλογος κατέβαλε μέρος των απολαβών του που ανέρχονται στις 440.000 ευρώ ετησίως. Κάτι που η Ντιναμό δεν είναι πρόθυμη να κάνει στη νέα σεζόν. Το κουβάρι, λοιπόν, μοιάζει μπερδεμένο έστω κι αν δεν υπολογίζεται από την ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του.

Στα υπόψη βρίσκονται κι άλλοι παίκτες, οπότε μετά το ψεσινό ματς οι ενέργειες θα εντατικοποιηθούν προκειμένου το συντομότερο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντε Βινσέντι. Να θυμίσουμε πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μέτρησε πέρσι στον Αστέρα 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ