aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό κι ο ΑΠΟΕΛ

Οι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό κι ο ΑΠΟΕΛ

Η κλήρωση του α’ και β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισε εν μέρει το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Κι αυτό, διότι πλην της «δεδομένης» υποψήφιας Σάλτσμπουργκ, στην κλήρωση αναδείχθηκαν και τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι υπόλοιποι αντίπαλοί της.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στους υποψήφιους είναι και ο ΑΠΟΕΛ και ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οποίοι μάλιστα πιθανότατα θα δώσουν μεταξύ τους τη μάχη για να φτάσουν στον γ’ προκριματικό γύρο. Η κλήρωση για την ΑΕΚ θα γίνει στις 23 Ιουλίου. Τα παιχνίδια της γ’ προκριματικής φάσης θα γίνουν στις 7-8 και 14-15 Αυγούστου.

Αναλυτικά, σε πρώιμο στάδιο βεβαίως, οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ:

– Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

– Νικητής Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία) εναντίον νικητή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) – Βιντεότον (Ουγγαρία)

– Νικητής Αστάνα (Καζακστάν) εναντίον Νικητή Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο) – Μίντιλαντ (Δανία)

– Νικητής Σπάρτακς Γιούρμαλα (Λετονία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) εναντίον Νικητή Σούντουβα (Λιθουανία) – ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

– Νικητής Κορκ Σίτι (Ιρλανδία) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) εναντίον Νικητή Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) – Ζρίνσκι (Βοσνία)

– Νικητής Άλασκερτ (Αρμενία) – Σέλτικ (Σκωτία) εναντίον Νικητή Βαλούρ (Ισλανδία) – Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ