aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι παίκτες που επέλεξε ο Δώνης ενόψει Ρεάλ (pics)

Οι παίκτες που επέλεξε ο Δώνης ενόψει Ρεάλ (pics)

Σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, θα προκύψουν δύο τουλάχιστον αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρεάλ, αφού οι Βινίσιους και Αλωνεύτης συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, αναλόγως του συστήματος θα γίνουν και οι επιλογές από τον Δώνη.

Εάν επαναφέρει το σύστημα με τέσσερις παίκτες στην άμυνα, τότε θα είναι στα άκρα οι Βούρος, Λάγο και στόπερ οι Ρουέδα, Καρλάο. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μοράις-Βινίσιους, στο αριστερό «φτερό» ο Αλωνεύτης, στην αντίθετη πλευρά ένας εκ των Σάλαϊ, Εφραίμ, Αντωνίου ενώ λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ποτέ αναμένεται ότι θα είναι ο Ζαχίντ.

Αποστολή: Πέρεθ, Γουδίνιο, Βούρος, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Ρουέδα, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο, Ποτέ και Ντε Καμάργκο. Νέα προπόνησηςΦυσιοθεραπεία έκανε ο Βάτερμαν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ