aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι… μετεγγραφές μπορούν να περιμένουν

Οι… μετεγγραφές μπορούν να περιμένουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το κεφάλαιο ενίσχυση και μετεγγραφές μπορεί να ενδιαφέρει και να είναι «πιασιάρικο», αλλά μόνο για τους φίλους της ομάδας. Στον Αρχάγγελο η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα πρωταθλήματος της Τετάρτης με τον Άρη και η προσπάθεια η ομάδα να «κολλήσει» μια νέα νίκη σ’ αυτήν που πέτυχε εναντίον της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι γαλαζοκίτρινοι έπιασαν δουλειά ενόψει του αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει τα μέτρα του. Οι διακοπή των Χριστουγέννων έδωσε αφενός την ευκαιρία για ανάσες και να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα τραυματισμών, από την άλλη όμως κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρεθούν με την επιστροφή από τις γιορτές οι ποδοσφαιριστές.

Αυτό θα το διαπιστώσουμε μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Άλλη μια ιδιαιτερότητα έχει να κάνει και με την ποινή κεκλεισμένων που θα κληθούν να εκτίσουν οι πρωταθλητές και κατά πόσο θα τους επηρεάσει αυτό το γεγονός. Όσον αφορά τώρα τα πρόσωπα και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε, είτε για το ένα, είτε για το άλλο. Έστω κι αν δεν πρόκειται να δούμε τίποτα το φοβερό και τρομερό, ούτε στη μια περίπτωση, ούτε στην άλλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ