aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι… μαύρες εισηγήσεις στον Μαρινάκη στο post game του ΑΠΟΕΛ

Οι… μαύρες εισηγήσεις στον Μαρινάκη στο post game του ΑΠΟΕΛ

Γράφει «Ο Πληροφοριοδότης» στην Ώρα των ΣΠΟΡ

Τι κι αν ο Πάουλο Μπέντο απέδωσε σε ασυνεννοησία (!) – μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου – το απίστευτο σκηνικό με το «φύγε εσύ, έλα εσύ» την στιγμή της αλλαγής του Φορτούνη με τον Μαρίν…;

Φάση που επί τη ευκαιρία όσο κι αν σκαλίσει κανείς τα κιτάπια του ποδοσφαίρου, μάλλον δύσκολα θα την συναντήσει σε υψηλό επίπεδο και πόσω μάλλον σε έναν αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οσο κι αν ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να υποβαθμίσει και να βάλει κάτω απ΄το χαλί το αλήστου μνήμης περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ, η…καραμούζα των οπαδών της πειραϊκής ομάδας ηχεί ακόμη δυνατά μέσα στα αυτιά του.

Και μεταξύ μας, πολύ αμφιβάλουμε αν τον έχει αφήσει να κλείσει μάτι απ΄το βράδυ της Πέμπτης (29/9).

Ακόμη πάντως και αν παραδόθηκε με ή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην αγκαλιά του Μορφέα, ο Πορτογάλος βρίσκεται σε φοβερά δύσκολη θέση.

Πιο δύσκολη δεν γίνεται, με το φάσμα της απόλυσής του να κρεμιέται απειλητικά από πάνω και να τον «στοιχειώνει».

Κι αν ο «σκασμένος» από απογοήτευση Βαγγέλης Μαρινάκης απέφυγε το βράδυ της Πέμπτης να πάρει εν θερμώ αποφάσεις για τον κόουτς Μπέντο, υπήρξαν συνεργάτες του και άνθρωποι που κινούνται στο στενό περιβάλλον του μεγαλομετόχου της πειραϊκής ΠΑΕ, οι οποίοι εισηγήθηκαν την άμεση καρατόμηση του Μπέντο.

Ακόμη κι αν γνώριζαν πως ακολουθεί στο καπάκι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για τον ερχομό νέου τεχνικού.

Το σκεπτικό τους ήταν πως προπονητής που αλλάζει απόφαση στην αλλαγή, γιατί ο παίκτης διαμαρτύρεται και δεν θέλει να βγει, όχι μόνο έχει χάσει τα αποδυτήρια, αλλά πρέπει να φεύγει από μόνος του!

Και από την στιγμή που ο Μπέντο δεν έριξε μόνος του τους τίτλους τέλους, θα έπρεπε να τον ξηλώσει ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάτι που ωστόσο δεν συνέβη απ΄την στιγμή που ο Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Πορτογάλο, που θα΄ναι και η τελευταία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ