aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι λεπτομέρειες ενόψει Απόλλωνα

Οι λεπτομέρειες ενόψει Απόλλωνα

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την προπώληση εισιτηρίων ενόψει του σαββατιάτικου (20/05/2017 19:00, ΓΣΠ) ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Σε σχέση με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, για να παραμείνει κλειστή η Νότια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους επηρεαζόμενους φιλάθλους τα ακόλουθα:

Τα εισιτήρια διαρκείας της Νότιας κερκίδας θα έχουν πρόσβαση μόνο στα πρώτα δύο turnstiles (Α3 και Α4) της Ανατολικής κερκίδας. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Νότιας κερκίδας, μετά την είσοδο στο γήπεδο θα παραλαμβάνουν από τους επιτηρητές, εισιτήριο με ελεύθερη θέση της Ανατολικής κερκίδας (Κανένας κάτοχος διαρκείας στην Ανατολική κερκίδα δεν χρειάζεται να μετακινηθεί).

Υπενθυμίζεται ότι στην Ανατολική κερκίδα ισχύει το σύστημα ταξιθεσίας, ως εκ τούτου, οι κάτοχοι διαρκείας της Νότιας θα πρέπει να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θέσεις που θα τους δοθούν. Χωρίς το εισιτήριο διαρκείας η είσοδος στο Στάδιο ΔΕΝ θα είναι εφικτή.

Για το εν λόγω ματς, αποφασίστηκε γενική είσοδος στα δέκα ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια του ενός ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα με τους εξής τρόπους:

-Προπώληση από το διαδίκτυο.

-Προπώληση από το Orange Shop.

-Προπώληση στο ΓΣΠ.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ