aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι Κοσοβάροι είδαν φανταστική εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ!

Οι Κοσοβάροι είδαν φανταστική εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ!

Σκεφτείτε μία κυπριακή ομάδα να αγωνίζεται απέναντι σε πολύ ανώτερη αντίπαλο στην Ευρώπη, να αντιστέκεται σθεναρά και στο τέλος να πέφτει ηρωικά στην παράταση. Ε, κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στο Κόσοβο τον αποκλεισμό της Τζιλάνι από τον ΑΠΟΕΛ (0-2).

Δύο ειδησεογραφικά σάιτ της χώρας με τιτιβίσματα στο Twitter γράφουν κολακευτικά σχόλια για την αντίπαλο των γαλαζοκίτρινων, που στην πραγματικότητα δυσκολευόταν να εκδηλώσει σωστή επίθεση.

Συγκεκριμένα έγραψαν:

Kosovan Football: «Σίγουρα τα σωματεία μας θα ήταν πραγματικά επιτυχημένα αυτή τη σεζόν αν δεν ήταν για το COVID-19. Υπερήφανος για εσάς Τζιλάνι».

Dardanian Football: «Φανταστική παράσταση από τα Γεράκια (σ.σ.: το παρατσούκλι της Τζιλάνι) απόψε που αντιστάθηκαν για 102 λεπτά. Η Τζιλάνι θεωρήθηκε άδικα ως εξωτερική ομάδα, αλλά παρουσιάστηκε ως η πιο πειθαρχημένη ομάδα του Κόσοβου. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ξανά την Τζιλάνι την επόμενη σεζόν!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ