aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ίδιοι 11 με… αστερίσκο

Οι ίδιοι 11 με… αστερίσκο

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, θα είναι αυτοί που θα βγουν πρώτοι για ζέσταμα στο πρώτο επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βάλτε, όμως, ένα αστερίσκο, αφού τη θέση του Βάντερ στο άκρο της επίθεσης διεκδικεί ο Εμπεσίλιο.

Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπόι Βάτερμαν, στα άκρα της άμυνας οι Ζίφκο Μιλάνοφ, Ρομπέρτο Λάγο και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Γιώργος Μερκής, Κώστας Αρτυματάς. Το ζητούμενο είναι η αρμονική συνύπαρξή τους, σε τέτοιο βαθμό που θα καλυφθούν τυχόν κενά και αδυναμίες του Αρτυματά, αφού δεν είναι η φυσική του θέση.

Τον ρόλο των ανασταλτικών μέσων θα κληθούν να αποδώσουν το σταθερό δίδυμο Νούνο Μοράις, Βινίσιους Ολιβέιρα. Στα δεξιά θα βρεθεί ένας εκ των Βάντερ ή Εμπεσίλιο, αριστερά ο Τόμι Οάρ και λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ιγκόρ ντε Καμάργκο αναμένεται πως θα κινείται ο Φακούντο Μπερτόλιο. Υπενθυμίζουμε πως εκτός πλάνου του Μάριο Μπέιν είναι οι τραυματίες Χεσούς Ρουέδα, Γιώργος Εφραίμ και ο ανέτοιμος Λούκας Σόουζα, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί εξάλλου στις διπλές αναμετρήσεις με την Ντουντελάνζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ