aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟι γηπεδούχοι Aπόλλων και ΑΠΟΕΛ έχουν τον πρώτο λόγο

Οι γηπεδούχοι Aπόλλων και ΑΠΟΕΛ έχουν τον πρώτο λόγο

Μετά τη μικρή διακοπή λόγω της διοργάνωσης του 9ου ΟΠΑΠ All Star Game, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην ΟΠΑΠ Basket League για την 11η αγωνιστική. Σήμερα θα γίνουν δύο αναμετρήσεις.

Απόλλων – Ομόνοια: Στη Λεμεσό ο Απόλλων θα υποδεχθεί την Ομόνοια στο «Apollon Arena», σε μία αναμέτρηση η οποία θα αρχίσει στις 19:00 (Cytavision 3). Ο Απόλλων έχει κάνει θετικό ξεκίνημα, μετρά έξι νίκες σε εννέα αγώνες. Από την άλλη, η Ομόνοια βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις νίκες, οι οποίες όλες προήλθαν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνος.

ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΠ: Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο «Λευκόθεο» τον ΑΠΟΠ (19:00), σε μία αναμέτρηση όπου η ομάδα της Λευκωσίας φαντάζει ως το φαβορί για τη νίκη. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν ξεκίνησαν όπως επιθυμούσαν το πρωτάθλημα, μετρούν τέσσερις νίκες σε εννέα αγώνες. Η ομάδα του Παπαδόπουλου θέλει τη νίκη, ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Από την άλλη, η ομάδα της Πάφου έχει πετύχει μία νίκη σε εννέα αγώνες και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ