aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι «γαύροι» δεν γουστάρουν Κρίστιανσεν

Οι «γαύροι» δεν γουστάρουν Κρίστιανσεν

Η ελληνική ιστοσελίδα Contra.gr δίνει τη δυνατότητα της επιλογής στους φίλους του Ολυμπιακού μεταξύ των προπονητών που έχουν «παίξει» το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας!

Η τελευταία ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού για το θέμα του νέου προπονητή αναφέρει ότι οι αρμόδιοι θα περιμένουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, το προσεχές Σαββατοκύριακο, και ακολούθως θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον εκλεκτό.

Οι υποψήφιοι είναι οι: Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, Κριστόφ Γκαλτιέ, Κίκε Σετιέν, Φρανκ ντε Μπουρ, Τόμας Κρίστιανσεν, Ρόγκερ Σμιντ, Μίροσλαβ Τζούκιτς, Ραζβάν Λουτσέσκου, Τάκης Λεμονής. Και αν ψηφίσει κάποιος στην ιστοσελίδα (εδώ) θα δει πως το ποσοστό υπέρ του προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ χαμηλό.

Τουλάχιστον μετά την ψήφο 1151 αναγνωστών ο Δανός βρίσκεται στον πυθμένα με 5% μαζί με τους Κριστόφ Γκαλτιέ, Κίκε Σετιέν και Μίροσλαβ Τζούκιτς. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Τάκης Λεμονής με 30% και ακολουθεί ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο με 23%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ