aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι «φωτοβολίδες» και το ρεκόρ

Οι «φωτοβολίδες» και το ρεκόρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την πιο πειστική απάντηση για την απόρριψη πριν από έναν μήνα πρότασης από αραβική ομάδα, που αφορούσε δανεισμό του Λορένζο Εμπεσίλιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, φρόντισε να δώσει ο ίδιος ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός σε άλλο ένα ματς. Με δύο πανέμορφα τέρματα στο ντέρμπι με την Ομόνοια χάρισε μια σπουδαία επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας την αποθέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντε Βινσέντι αποθέωσε Εμπεσίλιο για τη «βόμβα»! (pic)

Έχει εξελιχθεί σε μια υπερπολύτιμη μονάδα, καθώς, εκτός από το σκοράρισμα και τις έξυπνες πάσες, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της μεσαίας με την επιθετική γραμμή. Ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως έφτασε στα επτά τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα. Αν υπολογίσουμε και το γκολ που πέτυχε στο κύπελλο απέναντι στον Ερμή στις 10 Ιανουαρίου 2018, έχει ισοφαρίσει ήδη την καλύτερή του επίδοση στο σκοράρισμα σε μια αγωνιστική περίοδο. Αυτή καταγράφηκε τη σεζόν 2013-2014, όταν αγωνιζόταν στην Καμπάλα, βρίσκοντας δίχτυα οκτώ φορές σε ματς μόνο του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ