aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛOι φήμες για το μέλλον του Αλωνεύτη και η αλήθεια

Oι φήμες για το μέλλον του Αλωνεύτη και η αλήθεια

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Στάθη Αλωνεύτη και ήδη «κυκλοφόρησαν» σενάρια για το μέλλον του. Σαφώς και η περίπτωση του βραχύσωμου εξτρέμ θα ενδιέφερε αρκετές ομάδες, αφού παρά τα 37 του χρόνια, η εμπειρία, ο χαρακτήρας και η ποδοσφαιρική ποιότητα που έχει μόνο αδιάφορα δεν περνούν.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Στάθης Αλωνεύτης ούτε επικοινώνησε με κάποια ομάδα, ούτε διάθεση έχει να γίνεται ντόρος γύρο από τ’ όνομά του. Μάλιστα, δεν μπήκε καν στη διαδικασία συζήτησης με τον ΑΠΟΕΛ για ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές για άλλο πόστο, καθώς είναι σε σκέψεις σχετικά με το κατά πόσο θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή όχι.

Οι πιθανότητες γέρνουν κατά πολύ στο να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να βάλει τους τίτλους τέλους σε μία λαμπρή καριέρα. Ακόμα και αν αποφασίσει να παίξει γι’ άλλον ένα χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί σε ομάδα Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ