aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι… φευγάτοι και οι μετέωροι στον ΑΠΟΕΛ

Οι… φευγάτοι και οι μετέωροι στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπήκε το νερό στο αυλάκι και κατά την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να τρέξει ορμητικά. Εντείνονται οι διεργασίες στον ΑΠΟΕΛ που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και σύντομα αναμένεται να προκύψουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Στην ομάδα της Λευκωσίας, εκ πρώτης θέλουν να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό σχετικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν ώστε να κινηθούν αναλόγως στη συνέχεια. Ασφαλώς, με αυτούς που θα χρειαστεί να επιδείξουν λίγη υπομονή παραπάνω, θα το πράξουν. 

Εκπνέει η συνεργασία με τους Χεσούς Ρουέδα, Χουάν Κασίνι και Νόρμπερτ Μπάλογκ, παίκτες που δεν θα βρίσκονται στην προετοιμασία. Αντιθέτως, οι Στάθης Αλωνεύτης και Γιώργος Μερκής συμφώνησαν προφορικά για ανανέωση συμβολαίου διάρκειας ενός έτους. Όσον αφορά στους Μπόι Βάτερμαν, Νούνο Μοράις και Καρλάο, δρομολογούνται συναντήσεις μέσω των οποίων θα διαφανεί η προοπτική παραμονής τους. Αυτός αποτελεί για τη διοίκηση τριπλός «καυτός» γρίφος. Οι ΑΠΟΕΛίστες, πάντως, μέσω συνθημάτων εξέφρασαν την επιθυμία όπως τους δουν με τα γαλαζοκίτρινα άλλη μια σεζόν. Μοιρασμένες χαρακτηρίζονται οι πιθανότητες παραμονής του Μίκαελ Φακινέτι.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο δράσης κι η παράμετρος για τις προσθαφαιρέσεις

Παραλλήλως, στο τελευταίο σκέλος μπαίνουν οι συζητήσεις με τον Κάζου και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων πλευρών. Του ΑΠΟΕΛ, του Βραζιλιάνου και της Σάντος, σύλλογος που διατηρεί έως το τέλος του έτους τα δικαιώματά του. Σχετικά με τον Λέο Νατέλ, οι συζητήσεις να αναμένεται ότι θα ενταθούν μετά τον τελικό κυπέλλου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως θα πουν «αντίο» και παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Όπως είναι για παράδειγμα ο Ρέζα Γκουτσανετζχάντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ