aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι έξι «κομμένοι» και το μέλλον τους στον ΑΠΟΕΛ

Οι έξι «κομμένοι» και το μέλλον τους στον ΑΠΟΕΛ

Η… πολυαναμενόμενη λίστα του Μπρούνο Μπαλταζάρ για τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΚΟΠ.

Ντενίς Πολιακόφ, Χεσούς Ρουέδα, Εμίλιο Ενσούε, Πραξιτέλης Βούρος, Τομάς Ορ και Άλεξ Κωνσταντίνου έμειναν εκτός. Τι σημαίνει η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για τον μέλλον των έξι στον ΑΠΟΕΛ; Σαφώς και τα δεδομένα στην κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά. Οι αποφάσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ πάρθηκαν με βάση δύο κριτήρια: την ποιότητα και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Αν και ο αποκλεισμός των έξι δεν σημαίνει παράλληλα και αποχώρηση τους από τον ΑΠΟΕΛ, για κάποιους είναι σοβαρή ένδειξη. Π.χ. για τους Πολιάκοφ και η Ορ, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας φαίνεται πως δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό.

Από εκεί και πέρα ο Βούρος δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην αποστολή αν και έμεινε εκτός αυτής αναγκαστικά λόγω τραυματισμού ο Ενσούε. Η πιθανότητα παραχώρησής του Ελλαδίτη με τη μορφή δανεισμού είναι, μετά και από αυτή την απόφαση,  πιο μεγάλη χωρίς να σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον ΑΠΟΕΛ. Αντιθέτως, οι γαλαζοκίτρινοι προτίθενται να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου.

Ο Ρούεδα επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που έγιναν εδώ και καιρό, χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επιστρέψει στη δράση, ενώ ο Άλεξ Κωνσταντίνου φάνηκε άτυχος καθώς λογίζεται ως κοινοτικός στην Ευρώπη γεγονός που τον κράτησε εκτός λόγω πολλών και ποιοτικών επιλογών στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ