aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι εργασίες προχωρούν εντός του προγράμματος

Οι εργασίες προχωρούν εντός του προγράμματος

Οι εργασίες στο μουσείο του ΑΠΟΕΛ όσο δύσκολος και αν είναι ο προγραμματισμός από την στιγμή που πρόκειται για εταιρείες οι οποίες παρέχουν δωρεάν τα εργατικά προχωρούν εντός του προγράμματος και αναμένεται να τελειώσουν εντός Αυγούστου.

Η σχετική ενημέρωση:

“Οι εργασίες στο μουσείο μας όσο δύσκολος και αν είναι ο προγραμματισμός από την στιγμή που πρόκειται για εταιρείες οι οποίες μας παρέχουν δωρεάν τα εργατικά προχωρούν εντός του προγράμματος και αναμένεται όπως σας υποσχεθήκαμε να τελειώσουν εντός του Αυγούστου.

Οι εργασίες που θα απομείνουν για μετά τον Αύγουστο ειναι τα wallpapers, το αναβατόριο, η τοποθέτηση των τηλεοράσεων και κλιματιστικών, των touch screens και τελος τοποθέτηση και διαρύθμιση των εκθεμάτων.

Όσον αφορά το οικονομικό μέρος είμαστε σχεδόν στο 85% του στόχου μας και ευελπιστούμε τους επόμενους δυο μήνες να το υπερκαλύψουμε με τη βοήθεια όλων σας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και απόδειξαν πως ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΕΛίστας ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ !

Υ.Γ : εργασίες έχουν γίνει και στο ισόγειο στο καφέ του σωματείου και εντός των ημερών θα ανακαινιστούν πλήρως και οι χώροι της υποδοχής, των αποχωρητηρίων και του μπαρ του Σωματείου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ