aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι επαφές ΑΠΟΕΛ-ΓΣΠ, οι €70.000 και η θέση για Ομόνοια-Μακάρειο

Οι επαφές ΑΠΟΕΛ-ΓΣΠ, οι €70.000 και η θέση για Ομόνοια-Μακάρειο

Στις 70.000 είναι τα τρέχοντα έξοδα που οφείλει ο ΑΠΟΕΛ στον ΓΣΠ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ανέφερε επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε επαφές με τον ΓΣΠ για το κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί το στάδιο ως έδρα της ομάδας τη νέα περίοδο, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο, ενώ σχολίασε και τις συζητήσεις Ομόνοια-ΚΟΑ για την πιθανότητα «μετακόμισης» της Ομόνοιας.

Για την οφειλή προς το ΓΣΠ: «Η οφειλή που υπάρχει είναι γύρω στις 70 χιλιάδες που έχει να κάνει με τα τρέχοντα έξοδα, τα οποία πληρώνονται ανά μια χρονική περίοδο».

Για τις επαφές με το ΓΣΠ για τη νέα σεζόν: «Με το ΓΣΠ είμαστε σε συζήτηση αν θα είναι η έδρα μας την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Το ΓΣΠ είναι μια ξεχωριστή οντότητα σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο».

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για το Μακάρειο: «Είναι δικαίωμα της Ομόνοιας αν θέλει να αλλάξει έδρα και να φιλοξενείται στο Μακάρειο να το πράξει».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τα δεδομένα με τους Καρλάο, Βούρο και Ντε Βινσέντι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ