aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ενδεκαδάτοι και οι υπόλοιποι

Οι ενδεκαδάτοι και οι υπόλοιποι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για τον Τόμας Κρίστιανσεν, η θέση που αποτέλεσε το μεγαλύτερο προβληματισμό για τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος, ήταν ο παίκτης που θα είναι ο άμεσος υποστηρικτής των ενεργειών του προωθημένου Πιέρου Σωτηρίου.

Στον σημερινό (18:30) τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, είτε που θα πάει με τον Γιάννη Γιαννιώτα, όπως έπραξε στο τελευταίο ματς απέναντι στην Ομόνοια, είτε που θα τοποθετήσει έναν εκ των Φακούντο Μπερτόλιο, Νταβίδ Μπαράλ, Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Τρεις παίκτες με μειωμένη προσφορά, πάντως, κάτι που προβληματίζει τον Δανό προπονητή.

Από εκεί και πέρα, στις πτέρυγες του κέντρου θα είναι οι Γιώργος Εφραίμ, Στάθης Αλωνεύτης και σε ρόλο ανασταλτικών μέσων οι Νούνο Μοράις, Βινίσιους Ολιβέιρα. Στα άκρα της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Ζίφκο Μιλάνοφ, Ρομπέρτο Λάγο και στο κέντρο της οπισθοφυλακής παρτενέρ του Γιώργου Μερκή θα επιλεγεί ένας εκ των Νικόλα Ιωάννου, Ινιάκι Αστίθ.

Κάτω από τα δοκάρια υπάρχουν οι λύσεις των Ούρκο Πάρντο και Μπόι Βάτερμαν. Ο πρώτος ήταν ο βασικός πορτιέρο στο κύπελλο και ο δεύτερος αποτέλεσε την επιλογή στο πρωτάθλημα. Οπότε με βάση τούτου, η λογική λέει πως ο Ισπανός έχει το προβάδισμα για να υπερασπιστεί απόψε την εστία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ