aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ενδεκαδάτοι και οι θέσεις που παίζονται

Οι ενδεκαδάτοι και οι θέσεις που παίζονται

Με την επιστροφή και των διεθνών ποδοσφαιριστών, ο Γιώργος Δώνης βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις του όσον αφορά στο πώς θα παρατάξει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα. Μπροστά από τον Μπόι Βάτερμαν αναμένεται να δούμε τους Χεσούς Ρουέδα, Γιώργο Μερκή και στα άκρα της άμυνας τους Πραξιτέλη Βούρο, Ρομπέρτο Λάγο.

Σε ρόλο αμυντικών μέσων θα επιλέξει δύο εκ των Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Αγκουστίν Φαρίας, ενώ λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ιγκόρ ντε Καμάργκο κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνισθεί ο Λούκας Σόουζα. Τέλος, στις πτέρυγες του κέντρου επικρατέστεροι είναι οι Γκαγιάς Ζαχίντ και Στάθης Αλωνεύτης, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται η πιθανότητα να δούμε τον Ρόλαντ Σάλαϊ.

Πανέτοιμος είναι και ο Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος αγωνιζόμενος με το Μπενίν σκόραρε το μοναδικό γκολ στο ματς με την Γκαμπόν. Δεν υπολογίζονται σίγουρα οι Μπερτόλιο και Ορ, ενώ για τους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού θα αξιολογηθεί η κατάστασή τους και σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ