aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι €750.000 του Πιέρου Σωτηρίου

Οι €750.000 του Πιέρου Σωτηρίου

«Προς το παρόν όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην Κύπρο. Όταν νιώσω ότι θέλω να γυρίσω στην Κύπρο θα δω ποια ομάδα ενδιαφέρεται, αν ενδιαφέρεται, και θα αποφασίσω ανάλογα», ήταν η απάντηση του Πιέρου Σωτηρίου, μιλώντας στον Super Sport FM, σε ερώτημα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας και την πιθανότητα επιστροφής του στην Κύπρο.

Πάντως, στο τέλος της τοποθέτησής του ο 27χρονος επιθετικός της Αστάνα άφησε ένα «παραθυράκι» ανοικτό:  «αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη μέρα», είπε. Οι αναφορές του Πιέρου Σωτηρίου υποδηλώνουν πως μάλλον θα μείνουν με την όρεξη όσοι «ορέγονται» να δουν ξανά τον επιθετικό της εθνικής Κύπρου στα κυπριακά γήπεδα, τουλάχιστον άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Ο Πιέρος Σωτηρίου απάντησε για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας

Ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί και το οικονομικό κομμάτι. Ο Σωτηρίου διατηρεί κλειστό διετές συμβόλαιο με την Αστάνα και σύμφωνα με πληροφορίες οι απολαβές του ανέρχονται στις 750.000 ευρώ ετησίως. Χρήματα που ούτε καν μπορεί να διανοηθεί κυπριακή ομάδα να πληρώσει για έναν ποδοσφαιριστή. Και μπορεί ο Πιέρος Σωτηρίου να σημείωσε πως εάν δεν νιώθει καλά εκεί που βρίσκεται δεν θα σκεφτεί τα χρήματα, αλλά θα πάει κάπου που θα είναι χαρούμενος- υπογραμμίζοντας πως κάτι τέτοιοι δεν ισχύει στην παρούσα φάση- από την στιγμή που στην Κύπρο μετά δυσκολίας θα πάρει τα μισά χρήματα απ’ όσα θα εισπράξει στο Καζακστάν το σενάριο επαναπατρισμού δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ