aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι δύο παίκτες που ξεχώρισε ο Τεν Χαγκ και το… επικίνδυνο ΑΠΟΕΛ στα πλάγια

Οι δύο παίκτες που ξεχώρισε ο Τεν Χαγκ και το… επικίνδυνο ΑΠΟΕΛ στα πλάγια

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός ξεχώρισε τους Μπέζιακ και Αλ Τάαμαρι, ενώ τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι επικίνδυνοι στα πλάγια άουτ. Τους ποδοσφαιριστές των Ολλανδών εκπροσώπησε ο Αντρέ Ονάνα.

Αναλυτικά:

Για τους Πρόμες και Ζίγιεκ: «Δεν ήμαστε σίγουροι αν θα αγωνιστεί αύριο. Ο Ζίγιεκ είναι σε καλή κατάσταση μάλλον θα παίξει».

Για την σύγκριση ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη για τις δυο ομάδες».

Για το αν θα αγωνιστεί αμυντικά ο ΑΠΟΕΛ: «Δεν γνωρίζω αν ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί τόσο αμυντικά όσο είπε ο προπονητής του».

Το ΑΠΟΕΛ δήλωσε πως είναι περήφανο που έχει αγωνιστεί με τον Άγιαξ, πως βλέπει τις δηλώσεις αυτές: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα γεμάτη πάθος και θα παλέψει μέχρι τέλος. Η ομάδα έχει θέληση και ποιότητα και θα παλέψουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Το ΑΠΟΕΛ είναι μια γρήγορη ομάδα και επικίνδυνη: «Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις και έχουν μια καλή ομάδα στα πλάγια».

Ποιους ποδοσφαιριστές έχει ξεχωρίσει από το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ σαν σύνολο έχει μια πολύ καλή ομάδα. Ξεχωρίσαμε σίγουρα τον Τάμαρι και τον Μπέζιακ».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας του «Αιάντα», Αντρέ Ονάνα, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα έχει ένα ήσυχο βράδυ, ενώ μίλησε και την αποχώρηση των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ.

Αρχικά ανέφερε: «Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Θεωρούμε πως ήμαστε έτοιμοι. Ελπίζω πως θα έχω ένα ήσυχο βράδυ. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε ξανά το περσινό και να πάμε μακριά αλλά δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση».

Για τους Ντε Λιχτ και Ντε Γιόνγκ τόνισε: «Νιώθω χαρά που αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.Είμαι λυπημένος που φυσικά τους χάσαμε αλλά είμαι περήφανος και θα λέω στα παιδιά μου πως αγωνίστηκε μα αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ