aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι δρομείς ΑΠΟΕΛ σε Βερολίνο, Αθήνα και Λευκωσία

Οι δρομείς ΑΠΟΕΛ σε Βερολίνο, Αθήνα και Λευκωσία

Έντονη παρουσία είχε το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ το προηγούμενο σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, αποδεικνύοντας εμπράκτως την ανάπτυξη και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά.

Το σημαντικότερο γεγονός του διημέρου αφορά τον Μαραθώνιο του Βερολίνου, στον οποίο ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος για δεύτερη συναπτή χρονιά. Ο Λεωνίδας Μαραγκός εκπροσώπησε επάξια το Σωματείο μας σε έναν εκ των έξι μεγαλύτερων Μαραθώνιων ανά το Παγκόσμιο, με συμμετέχοντες πέραν των 40 χιλιάδων δρομέων.

Ο Λίνος στην πρώτη του απόπειρα σε Μαραθώνιο (42χλμ), τερμάτισε με χρόνο  4:37:40, εντούτοις σε τέτοια μεγάλα ραντεβού ο πρωταρχικός στόχος του εκάστοτε αθλητή είναι ο τερματισμός.

Η συμμετοχή του τμήματος σε τέτοιου μεγέθους διεθνείς αγώνες δίνει άλλη διάσταση στο τμήμα δρομέων και κατ’ επέκταση στο Σωματείο μας, αφού η προβολή που λαμβάνει ο ΑΠΟΕΛ είναι πολυδιάστατη και σημαντική.

Σάββατο 24/09

Το γεμάτο διήμερο άρχισε το πρωί του Σαββάτου, με τον αγώνα 5χλμ στην Έγκωμη στο πλαίσιο της εβδομάδας αθλητισμού που τελούσε υπό την αιγίδα του ΚΟΑ. Ο ακούραστος Χριστόδουλος Παπαευτυχίου εκπροσώπησε για ακόμη μια φορά τον ΑΠΟΕΛ και κατέλαβε την 3η θέση στην Κατηγορία του.

Το βράδυ διεξήχθη στη Λευκωσία ο μοναδικός βραδινός αγώνας δρόμου στην Κύπρο το «Running under the moon». Ο ΑΠΟΕΛ είχε μαζική συμμετοχή και σημαντικές διακρίσεις από τους 18 δρομείς, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε όλες τις αποστάσεις των 5χλμ, 10χλμ και 21χλμ.

Αρκετοί αθλητές μας δημιούργησαν νέα προσωπικά ρεκόρ, ενώ  αποκορύφωμα των διακρίσεων μας ήταν η 2η θέση του σπουδαίου Τσερώνη Τάσου στα 10 χιλιόμετρα.

Οι 18 δρομείς του ΑΠΟΕΛ που συμμετείχαν στο «Running under the moon»: Μιχαήλ Αγκαστινιώτη Ελένη, Θεοδότου Σταυρούλα (πρώτη της παρουσία με την ομάδα μας), Μακρής Κωνσταντίνος, Στυλιανού Στέλιος, Χριστοδουλίδης Ιωάννης, Παλαντζής Πόλυς, Χατζηφραγκίσκου Γιώργος, Γεωργιάδης Πάνος, Τσερώνης Τάσος, Περικλέους Περικλής, Ανατολίτης Αντρέας, Θεμιστοκλέους Αντρέας, Σαλίδης Κωνσταντίνος, Παττίχης Σάββας, Λαμπρινός Νέαρχος, Δημητρίου Δημήτρης, Ηλιάδης Χρυσόστομος και Μπενάκης Παύλος.

Κυριακή 25/09

Η δεύτερη ημέρα του διημέρου άρχισε με τον Μαραθώνιο του Βερολίνου και συνεχίστηκε σε Αθήνα και Λευκωσία. Στην Αθήνα έλαβε χώρα ο 8ος φιλανθρωπικός αγώνας «Άλμα Ζωής», στον οποίο το τμήμα Δρομέων ήταν εκ των υποστηρικτών του. O Στέλιος Τσιάρτα ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να εκπροσωπήσει τον ΑΠΟΕΛ στον ιδιαίτερο και μη ανταγωνιστικό αυτό αγώνα.

Τέλος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, στον Πεδιαιο ποταμό στη Λευκωσία διεξήχθησαν οι αγώνες των 5χλμ και 10χλμ με τη συμμετοχή των Λαμπράκη Κώστα, Παπαευτυχίου Χριστόδουλο και Δημητρίου Μάριο. Οι Δημητρίου και Παπαευτυχίου (για ακόμα μια φορά) τερμάτισαν στην 3η θέση στην Κατηγορία των πέντε και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ