aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι δηλώσεις του Τραμετσάνι για το ματς, τη συνέχεια και τον Αλ-Τάαμαρι

Οι δηλώσεις του Τραμετσάνι για το ματς, τη συνέχεια και τον Αλ-Τάαμαρι

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σουτιέσκα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε τα ακόλουθα για το παιχνίδι που τελείωσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Αλ-Τάαμαρι είπε ότι ακόμη δεν έχει κάποια ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.

«Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Προσεγγίσαμε πολύ καλά τον αγώνα και μετά τα πρώτα 10 λεπτά επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Ξεκινήσαμε να παίζουμε πιο γρήγορα, η ανάπτυξη από το κέντρο έγινε πιο σωστά. Ήμασταν πολύ δυναμικοί στο να κερδίσουμε τις μπάλες που είχαμε χάσει, να μην ρισκάρουμε και να είμαστε πιο επιθετικοί στα τελευταία 30-35 μέτρα».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Είδαμε την Ντάντολκ και την Καραμπάχ σε πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολο. Μέχρι πριν από 1-2 ώρες είχαμε στο μυαλό μας το σημερινό παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι πολύ καλές ομάδες, αν και διαφορετικές. Η Ντάντολκ παίζει σε μικρό γήπεδο, συνθετικό. Η Καραμπάχ έχει πολλούς καλούς παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Με όποιο και να παίξουμε δεν θα είναι εύκολο».

Αναφερόμενος στον σκόρερ των τριών τερμάτων του ΑΠΟΕΛ, Αντρίγια Πάβλοβιτς, είπε: «Είμαι ευτυχισμένος για τον Πάβλοβιτς. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που έπαιξε, σε κάθε μπαλιά έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα. Τον βοήθησε πολύ και ο Μούσα, με τον τρόπο που αγωνίστηκε και τις κινήσεις που είχε. Έκανε εκπληκτική δουλειά και φυσικά το να πετυχαίνει ένας επιθετικός χατ τρικ σε ένα τέτοιο παιχνίδι και τόσο υψηλό επίπεδο, δεν συμβαίνει συχνά. Ήταν μια πολύ σημαντική δουλειά από τον Πάβλοβιτς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ