aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι αθόρυβοι… εργάτες του deal Τζαβέλλα – Αλάνιασπορ

Οι αθόρυβοι… εργάτες του deal Τζαβέλλα – Αλάνιασπορ

«Τζαβελ-ιάδα» τέλος! Ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Κι όπως συμβαίνει σε όλα τα deals. έτσι και στην προκειμένη περίπτωση υπήρξαν κάποιοι αθόρυβοι… εργάτες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα στην τουρκική ομάδα.

Από μανατζερικής πλευράς σημαντικό ρόλο έπαιξε ( σύμφωνα με πληροφορίες του «Πληροφοριοδότη») ο agent Αντόνιο Τεσέιρα.

Κι αν το όνομά του σας θυμίζει κάτι σε καλό δρόμο είστε, αφού πρόκειται για τον εκπρόσωπο των Τζάλμα Κάμπος και Φερνάντο Βαρέλα οι οποίοι αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος agent έχοντας για «συμπαίκτη» δικό του συνεργάτη με δυνατά… κονέ στην αγορά της Τουρκίας έφεραν την πρόταση της Αλάνιασπορ στον Τζαβέλλα.

Παρεμπιπτόντως, ο Τεσέιρα έχει στην Αλάνιασπορ και τον Πορτογάλο μέσο Ντανιέλ Καντέιας.

Κι επειδή όποια πέτρα κι αν σηκώσεις πάντα έναν Ελληνα (ή μία Ελληνίδα) θα βρεις από κάτω, η δικηγόρος Άσπα Σουλούκου (αριστερά στη φωτ.) συνόδεψε τον Τζαβέλλα στο ταξίδι του στην γειτονική χώρα και ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση του στο πλαίσιο της μεταγραφής στην Αλάνιασπορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ