aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ατάκες του Αυγουστή για Πετρίδη και η απάντηση σε όσους ξεγράφουν τον ΑΠΟΕΛ

Οι ατάκες του Αυγουστή για Πετρίδη και η απάντηση σε όσους ξεγράφουν τον ΑΠΟΕΛ

Έναν αισιόδοξο άνθρωπο που από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι με την ομάδα και πιστεύει στις δυνατότητές της σκιαγράφησε τον Πρόδρομο Πετρίδη ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» απάντησε και σε όσους δεν υπολογίζουν την ομάδα του στους διεκδικητές του τίτλου.

Η σχετική απάντηση:

Οι πλείστοι δεν πιστεύουν ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να προσπεράσει τις ομάδες που είναι πάνω από αυτόν και διεκδικούν τον τίτλο… «Είναι κίνητρο για να τους διαψεύσεις και να πετύχεις. Εμείς θέλουμε νίκες για να τους φτάσουμε. Εγώ θα μιλήσω για τον πρόεδρο. Πρώτη φορά έχω μιλήσει τόσο πολύ με τον πρόεδρο. Τις προηγούμενες φορές μιλούσαμε 2-3 λεπτά πριν από παιχνίδια. Είναι ένας αισιόδοξος πρόεδρος. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι με την ομάδα. Το πιστεύει, και εγώ το πιστεύω. Αυτό που απομένει να είναι όλοι μαζί να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να συνεχίσουμε από εκεί. Είναι καλό που δεν μας υπολογίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ