aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ανοιξιάτικες (και άλλες) ατάκες του Πετρίδη που «έγραψαν»!

Οι ανοιξιάτικες (και άλλες) ατάκες του Πετρίδη που «έγραψαν»!

«Πότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα άλλη ομάδα;», ρώτησαν τον πρόεδρο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια (1-0 οι γαλαζοκίτρινοι). Και απάντησε: «Όσο είμαι πρόεδρος, θα προσπαθήσω να μην πάρει άλλη ομάδα το πρωτάθλημα»! Ατάκα που συζητιέται έντονα σήμερα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πήραν… φωτιά από τα σχόλια.

Διαχρονικά ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκίτρινων της Λευκωσίας, εκστομίζει ατάκες που συζητιούνται για καιρό. Ειδικά τέτοια εποχή κάθε χρόνο, Άνοιξη δηλαδή, ο ισχυρό άνδρας του ΑΠΟΕΛ είναι στα φόρτε του. Πιο κάτω θα σας παραθέσουμε λίγες από τη δεύτερή του θητεία στον ΑΠΟΕΛ ως πρόεδρος.

«Μόνο με δική του αυτοκτονία…»

«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα μόνο με δική του αυτοκτονία. Όχι γιατί έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους, αλλά βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας μας Φροντίσαμε να έχουμε το βάθος στο ρόστερ για να μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι». Αυτή η ατάκα λέχθηκε από τον Πετρίδη μετά από νίκη επί της ΑΕΛ.

«Θα προκριθεί με το έτσι θέλω…»

«Υπάρχουν μετεγγραφικές εξελίξεις, αλλά ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Κοπεγχάγη εννοείται ότι δεν μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε νέα βοήθεια. Άρα, όπως έχουν τα δεδομένα, αυτή η ομάδα θα περάσει με το έτσι και το θέλω». Λεγόμενα από τον Πετρίδη πριν τον επαναληπτικό με την Κοπεγχάγη στο ΓΣΠ, όπου ο ΑΠΟΕΛ έχασε την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στις λεπτομέρειες.

«Αν δεν μας παίξουν 50-50, ο ΑΠΟΕΛ είναι καλός για λλόου τους»

«Αν ο ΑΠΟΕΛ δεχόταν υπέρ του τα σφυρίγματα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα είχατε να γράφετε για έξι μήνες, όχι για δύο μέρες. Αλλά των άλλων είναι λίγη η μνήμη σας. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ανάγκη κανενός σφυρίγματος. Αυτό που απαιτεί είναι το 50-50, είτε στο ΓΣΠ, είτε στο Τσίρειο, είτε παντού. Το έχουμε αποδείξει και εδώ και στην Ευρώπη. Απαιτούμε σεβασμό, είτε αφορά αντίπαλη ομάδα, είτε Ομοσπονδία, είτε οτιδήποτε. Γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δύναμη αυτόν που δεν θα τον σεβαστεί να τον στείλει σπίτι του. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Και προς την Ομοσπονδία και στους διαιτητές και σε όλους. Αυτός που δεν θα παίξει τον ΑΠΟΕΛ 50-50, ο ΑΠΟΕΛ είναι καλός για λλόου του. Ελπίζω ο συγκεκριμένος διαιτητής να τιμωρηθεί (σ.σ. Βασίλης Δημητρίου)». Οι πιο πάνω αναφορές ειπώθηκαν πρόπερσι στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου με αφορμή την απόφαση του Γκουστάβο Μαντούκα να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Ο κόσμος θα νικήσει την ΑΕΛ και την Μπιλμπάο»

Αυτή αναφορά ειπώθηκε από τον ισχυρό άντρα των γαλαζοκίτρινων πριν τον επαναληπτικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ΓΣΠ και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 την Μπιλμπάο στο ΓΣΠ και προκρίθηκε στους «16» και λίγες μέρες νωρίτερα σε αγώνα πρωταθλήματος νίκησε την ΑΕΛ με 3-0.

«Ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα. Χωνέψετέ το κύριοι…»

Στη περσινή συνέντευξη Τύπου για τον εξάμηνο απολογισμό του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της εταιρείας, μεταξύ πολλών άλλων, όταν η συζήτηση πήγε στα θέματα διαιτησίας και μετά από ερώτηση εάν ο ΑΠΟΕΛ είναι υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών, είπε: «Είτε με ξένους διαιτητές, είτε με Κύπριους, ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα. Χωνέψετέ το κύριοι…».

«Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…»

«Θέλω να σας συγχαρώ για το ωραίο οίκημα που έχετε κάνει. Μακάρι να μπορέσουν και άλλοι Σύνδεσμοι στην υπόλοιπη Κύπρο να σας μιμηθούν. Η προσπάθειά σας εκτιμάται και να ξέρετε ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στο σύνολο της, θα είναι δίπλα σας. Μακάρι να μπορούσαμε το χαμόγελό μας σήμερα να είναι λίγο πιο πλατύ, όμως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Έχουμε δώσει όρκο -δεν θέλω να λέω αυτή την λέξη γιατί αναφέρθηκε από άλλη διοίκηση-, όμως, εμάς ο όρκος μας είναι παντοτινός ότι ο ΑΠΟΕΛ πάντα θα κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα». Τα πιο πάνω λέχθηκαν από τον Πετρίδη σε εκδήλωση για το νέο Fan Club των φίλων της ομάδας «APOEL Partidarios» στο Παλιομέτοχο τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΑΠΟΕΛ είχε κάποια αποτελέσματα άσχημα, όμως, πήρε το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ