aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ανασφάλειες με τον Ραούλ Γουδίνιο

Οι ανασφάλειες με τον Ραούλ Γουδίνιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασφαλώς δεν ρίχνεται όλο το φταίξιμο στον Ραούλ Γουδίνιο για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε τρία τέρματα από την ΑΕΚ και άλλο ένα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, με αποτέλεσμα να χάσει σε δύο σερί αγωνιστικές τέσσερις βαθμούς. Σε όλα τα τέρματα που δέχθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας, τεράστιο μερίδιο ευθύνης αναλογεί στην αμυντική γραμμή, η οποία υπέπεσε σε λάθη.

Ο Μεξικανός, όμως, με βάση τα όσα έδειξε έως τώρα δεν είναι ο πορτιέρο με πολλές παραστάσεις, αυτός που θα εμπνεύσει και πολύ περισσότερο δεν είναι στα… κυβικά των τερματοφυλάκων που υπερασπίστηκαν την εστία της ομάδας κατά τα τελευταία χρόνια (Χιώτης, Πάρντο, Βάτερμαν). Φανέρωσε σε ορισμένες φάσεις τις αδυναμίες του, κάτι που ίσως να προκαλεί μια ανασφάλεια στη γραμμή της οπισθοφυλακής.

Αποκτήθηκε ο Ναουθέτ Πέρεθ, ένας έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος στον αγώνα που διεξήχθη στο Δασάκι ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή. Και όπως όλα δείχνουν ο 32χρονος θα πρέπει ήδη να μετρά αντίστροφα για να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ