aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι άλλοι ούτε... κούπα για καφέ, ο Ιβάν 12 τίτλους, αλλά δεν κάνει «κλικ»!

Οι άλλοι ούτε… κούπα για καφέ, ο Ιβάν 12 τίτλους, αλλά δεν κάνει «κλικ»!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στο ψάξιμο για νέο προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός Πειραιώς και όλα δείχνουν πως ο Γάλλος Ρεμί Γκαρντ θα είναι ο «εκλεκτός» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη λίστα των ερυθρολεύκων βρίσκονται και οι Τάκης Λεμονής, Φιλίπ Μοντανιέ, ενώ για plan B υπήρχαν οι περιπτώσεις των Χουάντε Ράμος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ουδείς, όμως, από τους δύο -όπως και από τις άλλες επιλογές, εκτός συνόρων, που εξετάστηκαν και εξετάζονται- δεν έκανε… κλικ στους ερυθρόλευκους. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, θεωρούν ως κατάλληλο για τον πάγκο της ομάδας δύο Γάλλους προπονητές, οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά… ένα τίτλο στην καριέρα τους.

Ο πρώτος βρισκόταν στον πάγκο της Λιόν από το 2011-2014 και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έβγαλε «νοκ άουτ» στην ιστορική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2011-2012. Έφυγε το 2014 από τη γαλλική ομάδα και προσλήφθηκε το 2015 στην Άστον Βίλλα, όπου και πάλι έφυγε νύχτα.

Ο Φιλίπ Μοντανιέ, με σαφώς πιο πλούσιο βιογραφικό, εργάστηκε σε Σοσιεδάδ, Ρεν και Νότινγχαμ Φόρεστ. Και φυσικά δεν σήκωσε ούτε… κούπα του καφέ μέχρι στιγμής. Ο τρίτος είναι ο Τάκης Λεμονής, γνωστός σε όλους μας από την παρουσία του στην Ομόνοια, που όμως έχει ένα χρόνο να κοουτσάρει ομάδα.

Από την άλλη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο «αρχιτέκτονας» της τρομερής ομάδας του ΑΠΟΕΛ που έγραψε ιστορία μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011-2012 και έβαλε για πρώτη φορά την κυπριακή ομάδα στους ομίλους το 2009-2010. Ο Ιβάν που κατέκτησε 12 τίτλους σε Κύπρο (9) και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (3) δεν κάνει… κλικ για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Εις ανώτερα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ