Οι… άγνωστες προθέσεις για τον Κάζου στον ΑΠΟΕΛ κι η κρίση στη Σάντος

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ακόμη δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, δυσκολεύει τα πράγματα για τη Σάντος, όπως αφήνεται να νοηθεί...

Κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τον Βάντερσον Κάζου, καθότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, αγωνίζεται ως γνωστόν στα γαλαζοκίτρινα ως δανεικός από την Σάντος στην οποία ανήκει. Όποιες σκέψεις κι αν έγιναν, κρατούνται σαν «επτασφράγιστο μυστικό» από τους ανθρώπους των γαλαζοκίτρινων και επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή, είναι νωρίς για να διαρρεύσει κάτι.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον αγοράσει, αλλά η κρίση οδηγεί σε αδιέξοδο»

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Esporte.uol.com.br αναφέρεται στους παίκτες της Σάντος που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες και σ’ αυτούς συγκαταλέγεται κι ο Κάζου. Τονίζεται πως τα οικονομικά προβλήματα πιέζουν την Σάντος η οποία έβαλε οψιόν αγοράς ύψους 1.500.000 στον 24χρονο ποδοσφαιριστή και λόγω της στενότητας που υπάρχει, η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να τον πουλήσει, τόσο αυτόν, όσο και τους άλλους παίκτες της που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ακόμη δεν ξεκαθάρισε επισήμως τις προθέσεις του, δυσκολεύει τα πράγματα για τη Σάντος, όπως αφήνεται να νοηθεί.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ