aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στον β’ προκριματικό

Οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στον β’ προκριματικό

Aπό τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα αρχίσει την ευρωπαϊκή προσπάθειά του ο ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Καλοκαίρι. Μετά από τα πανηγύρια στον εξώστη το βράδυ του Σαββάτου (11/5), η προσοχή στον ΑΠΟΕΛ ήταν στραμμένη στο νέο «White Hart Lane» εκεί όπου η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Έβερτον και παρέμεινε στην 4η θέση κι άφησε την Άρσεναλ εκτός τετράδας.

Έτσι, ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και όχι από τον α’ προκριματικό όπως προαναφέραμε, κερδίζοντας χρόνο για ξεκούραση, καλύτερη προετοιμασία και ασφαλώς το γεγονός αυτό αποφέρει και όφελος στους γαλαζοκίτρινους όσον αοφρά στον σχεδιασμό για το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Οι… φευγάτοι και οι μετέωροι στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18/6 όταν θα γίνει η κλήρωση για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους και θα ριχθεί στη μάχη στις 23 ή 24 Ιουλίου. Στην κληρωτίδα ως αδύνατοι θα μπουν 10 ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι στιγμής εφτά ομάδες έγιναν γνωστές και πρόκειται για τις: Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Ντάντολκ (Ιρλανδία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Σκεντίγια (Σκόπια), ΤΝS (Ουαλία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), οι οποίες όμως θα πρέπει να προκριθούν από τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετές από αυτές βρέθηκαν και στο παρελθόν στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και άλλων κυπριακών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ