aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι 4 κάπτεν μιλούν για τον ΑΠΟΕΛ

Οι 4 κάπτεν μιλούν για τον ΑΠΟΕΛ

Οι τέσσερις αρχηγοί του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ κλήθηκαν να σχολιάσουν στο περιοδικό match programme του αγώνα με την Καρμιώτισσα τη σημερινή μέρα και να εκφράσουν τις δικές τους ευχές για τον 90χρονο Θρύλο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Εύχομαι στην ομάδα μας, τα επόμενα χρόνια να είναι εξίσου πολλά, καλά και γεμάτα θρυλικές στιγμές. Να μαθαίνουμε από το τρισένδοξο παρελθόν μας, αλλά και να κάνουμε στο παρόν ότι χρειάζεται για να απολαμβάνουν οι απόγονοι μας, ΑΠΟΕΛίστικους καρπούς επιτυχιών στο μέλλον. Ελπίζω στα 100χρονα να έχουμε το δικό μας γήπεδο και ακόμα 10 πρωταθλήματα».

Νούνο Μοράις: «Στα 90 χρόνια η σκηνή της δόξας και της νίκης ανήκε στους πολεμιστές που ποτέ δεν τα παρατάνε από τις μικρές αποτυχίες. Σηκώνονται και προχωρούν χωρίς σταματημό γιατί κανείς δεν θα τους κρατήσει μακριά από την αγάπη τους. Χρόνια πολλά ΑΠΟΕΛ».

Μάριο Σέρζιο: «Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 90 χρόνια ζωής. Με την κατάκτηση ενός Double. Τα δικά μας κίνητρα για να βοηθήσουμε να το πετύχει είναι ιδιαίτερα υψηλά, ξέροντας ότι μπορούμε να σημαδέψουμε με επιτυχία αυτή τη συμβολική χρονιά. Εύχομαι ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει να είναι για πάντα, η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και με σημαντικές Ευρωπαϊκές επιτυχίες».

Ούρκο Πάρντο: «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά για τα 90κοστά γενέθλια σε όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να προσφέρει με αυτό τον τρόπο ευτυχία στους οπαδούς και δόξα στην ιστορία της. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ