aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι 27 λέξεις του Κρίστιανσεν στους ποδοσφαιριστές

Οι 27 λέξεις του Κρίστιανσεν στους ποδοσφαιριστές

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή του ο Τόμας Κρίστιανσεν μετά τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιμλπάο και πολύ περισσότερο στην προπόνηση. Πριν από την έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας ενόψει του Απόλλωνα, ο Δανός προπονητής τα είπε για λίγο με τους ποδοσφαιριστές, καθώς αισθάνθηκε την ανάγκη να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Δεν είπε πολλά. Τα συγκέντρωσε όλα σε 27 λέξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα. Περάσαμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και βλέπουμε πλέον το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα».

Ο Κρίστιανσεν δικαιολογημένα παίρνει από πολλούς μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας, διότι πολύ απλά με τη δουλειά του άλλαξε την ευρωπαϊκή ιστορία του ΑΠΟΕΛ στην εν λόγω διοργάνωση και κατ΄ επέκταση του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Δανός τεχνικός είναι από αυτούς που δίνουν το «παραπάνω» στον ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα που μετά την τεράστια επιτυχία του 2011 είχε βγάλει πρόβλημα στη νοοτροπία, ο Κρίστιανσεν κατάφερε να γυρίσει τον διακόπτη, βλέποντας παραλλήλως τις μετοχές του να εκτοξεύονται.

«Πρέπει να προσηλωθούμε στον Απόλλωνα. Ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα», είχε πει ο Τόμας Κρίστιανσεν μετά το τέλος του αγώνα με την Μπιλμπάο. Τοποθέτηση που αντανακλά στη σημασία του μεθαυριανού εκτός έδρας αγώνα με τους κυανόλευκους της Λεμεσού (Primetel, 19:00) και παραλλήλως στρέφει την προσοχή αποκλειστικά στο εν λόγω βαρυσήμαντο 90λεπτο, δύο στροφές πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Η απόσταση που χωρίζει τους γαλαζοκίτρινους από τον επικείμενο αντίπαλο είναι έξι βαθμοί, οπότε σε περίπτωση μιας νέας επιτυχίας, όχι μόνο θα κλειδώσουν την πρωτιά, αλλά με μεγαλύτερη ώθηση θα μπουν στον «καυτό» κύκλο αγώνων στη δεύτερη φάση του μαραθωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ