aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι 25 μέρες του «διαβόλου»

Οι 25 μέρες του «διαβόλου»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Όλα καλά και όμορφα στο μετεγγραφικό τοπίο στον ΑΠΟΕΛ, στη μέση όμως μπαίνει και το αγωνιστικό κομμάτι. Ειδικά μάλιστα μετά την ανακοίνωση και των ημερομηνιών που θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες των γαλαζοκίτρινων, με Ερμή και ΑΕΛ.

Οι ΚΟΠ ανακοίνωσε εξάλλου και τις ημερομηνίες όλων των αγώνων μέχρι τη 18η αγωνιστική, μέσα από τις οποίες βγαίνουν πολλές «ειδήσεις». Κατ’ αρχή, για τον ΑΠΟΕΛ το διάστημα 17 Νοεμβρίου με 11 Δεκεμβρίου (25 μέρες) μοιάζει με το 25ήμερο «του διαβόλου» με τους γαλαζοκίτρινους να καλούνται να δώσουν εφτά αγώνες, μερικοί εκ των οποίων ντέρμπι.

Τα ντέρμπι οι πρωταθλητές θα τα δώσουν με την Ομόνοια στις 17 Νοεμβρίου (ημέρα Παρασκευή!) και την ΑΕΛ στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ ενδοιάμεσα έχει και τα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ (21 Νοεμβρίου) και Τότεναμ (6 Δεκεμβρίου) και τα δύο στο ΓΣΠ. Μια άλλη «είδηση» είναι αυτή με τα ματς κόντρα στον Ερμή.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσει τους «φτεροπόδαρους» στον εξ αναβολής αγώνα στις 29 Νοεμβρίου (Τετάρτη) και τρεις μέρες αργότερα (στις 2 του Δεκέμβρη) θα τον υποδεκτεί στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17 Νοεμβρίου: Ομόνοια

21 Νοεμβρίου: Με Ρεά

25 Νοεμβρίου: Με Ολυμπιακό

29 Νοεμβρίου: Με Ερμή* εξ αναβολής

2 Δεκεμβρίου: Με Ερμή

6 Δεκεμβρίου: Με Τότεναμ

11 Δεκεμβρίου: Με ΑΕΛ*

* Εκτός έδρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ