aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Οδεύει προς τον ΑΠΟΕΛ ο Αποστολάκης»

«Οδεύει προς τον ΑΠΟΕΛ ο Αποστολάκης»

Στον ΑΠΟΕΛ στέλνουν τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κώστα Αποστολάκη, ελλαδικά δημοσιεύματα. Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, σαφώς και… πυροδοτεί τις φήμες, ενώ από πλευράς των πρωτευουσιάνων δεν επιβεβαιώνεται το… παραμικρό καθώς η προσοχή είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Διαφορετική κατάληξη αναμένεται να έχουν οι υποθέσεις των Κώστα Αποστολάκη και Γιώργου Βαγιαννίδη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε λίγους μήνες.

Πρόκειται για δύο παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και κατάφεραν επί Γιώργου Δώνη να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Ο Αποστολάκης φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αφού η πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ είναι μεγαλύτερη και εκεί θα βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βαγιαννίδη, ο νεαρός άσος αναμένεται εντός της εβδομάδας να κληθεί για να συζητήσει τους τελικούς όρους του συμβολαίου του, ώστε να πέσουν στη συνέχεια οι υπογραφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ