aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όχι σε πρόταση €1.500.000 για Εμπεσίλιο»!

Αρνητική απάντηση σε πρόταση ύψους €1.500.000 για τον Λορέντζο Εμπεσίλιο από ομάδα του MLS έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Sport Magazine της Σερβίας η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν συζήτησε καν την προσφορά που είχε για τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι €650.000 για να τον αγοράσει από τους πρωταθλητές Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αδειάζει ο «Αρχάγγελος», Χριστουγεννιάτικο «δώρο» Τραμετσάνι

Όπως σημειώνουν στην Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται πολύ στις ικανότητες του Εμπεσίλιο και θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τα προκριματικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη χρονιά. Φέτος σκόραρε μέχρι στιγμής ένα τέρμα στο πρωτάθλημα Σερβίας, ενώ έδωσε τέσσερις ασίστ. Επίσης πιστώθηκε την ασίστ στο γκολ του Μαρίν (πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς) στον αγώνα με την Παρί Σεντ Ζερμέν για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σκόραρε στον αγώνα κόντρα στην Σούντουβα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Γκάλοπ: Ψηφίστε τον καλύτερο τερματοφύλακα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ