aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΌχι, δεν θα κάτσει να σκάσει και θέλει να φύγει (έβαλε τα κλάματα)

Όχι, δεν θα κάτσει να σκάσει και θέλει να φύγει (έβαλε τα κλάματα)

Η «ακύρωση» του Γιάννη Γιαννιώτα, μετά τον Μάρκο Σίλβα και από τον Βίκτορ Σάντσεθ, είναι βέβαιο πως «έσπασε» την ψυχολογία του διεθνούς εξτρέμ. Πόσω μάλλον όταν βλέπει πως ο νέος προπονητής του προτιμάει τον πιτσιρικά Γιώργο Μανθάτη από τον ίδιο.

Ο Γιαννώτας από τα νεύρα του έκλαψε χθες μετά τον αιφνιδιαστικό (για τον ίδιο) αποκλεισμό του από την αποστολή για το Βέλγιο, όπως δηλαδή διέρρευσε. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Goal» Ελλάδος, αυτό που αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι πως δεν πρόκειται να καθίσει πάνω στο υψηλό συμβόλαιό του ή να δεχθεί να ξαναπάει δανεικός (ενδεχομένως ούτε στον ΑΠΟΕΛ, όπου τον έχουν σαν ήρωα και μπορούν να τα σκάσουν στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσουν).

Ο Γιαννιώτας, αν διαπιστώσει πως δεν έχει μέλλον ούτε με τον Βίκτορ, το πιθανότερο είναι να ζητήσει τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ενώ δυσαρέσκεια υπήρξε και από το περιβάλλον του Μανώλη Μπέρτου, όπου και εκείνος «κόπηκε» από την αποστολή.

Ο Γιαννιώτας νιώθει αδικημένος, πόσω μάλλον όταν δεν του δίνονται οι μίνιμουμ ευκαιρίες που θα περίμενε ένας πρόσφατα διεθνής ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από καλές εμφανίσεις με την Ελλάδα στα φιλικά της Αυστραλίας και φυσικά ένα εξαιρετικό εξάμηνο στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ