aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟάρ: Πόδι-διαβήτης και «νέος Κίουελ»!

Οάρ: Πόδι-διαβήτης και «νέος Κίουελ»!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Από χθες έγινε γνωστό πως ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση του Τόμι Οάρ. Ο Μάριο Μπέιν εδώ και μία περίπου εβδομάδα είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του ταχύτατου και τεχνίτη διεθνούς Αυστραλού παίκτη και η όλη διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με καλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, σκορπώντας έτσι τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ήδη, ο κόσμος εκφράζει μέσω των social media τον ενθουσιασμό του για τον Αυστραλό πλάγιο φορ με το βίντεο που ακολουθεί να είναι ένα μικρό δείγμα του ταλέντου και της ποιότητας του 25χρονου Οάρ (10 Δεκεμβρίου 1991) που αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του Μπρίσμπεϊν.

Η αλήθεια για τον Τόμι Οάρ και τον ΑΠΟΕΛ

«Αυτόν θέλω για αντι-Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ…»

Μάλιστα, στη χώρα του τον συγκρίνουν με έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που «γέννησε» η Αυστραλία με σπουδαία καριέρα σε Λιντς και Λίβερπουλ (μεταξύ άλλων) τον Χάρι Κίουελ. Δείτε την ανάρτηση των φίλων του ΑΠΟΕΛ και ένα βίντεο που ακολουθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ