aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ζιάμπαρης, ο Φαρίας και ο στόχος

Ο Ζιάμπαρης, ο Φαρίας και ο στόχος

TOY ANΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα ο Νικόλας Ζιάμπαρης, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό. Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ για να υπογράψει νέο με τους μαυροπράσινους. Όπως μας ελέχθη, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το θέμα και μόλις λυθεί θα κλείσει η μετεγγραφή του.

Αυτή, όμως, δεν θα είναι η τελευταία χειμερινή προσθήκη, καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια για συμφωνία με μέσο (εξάρι). Παραμένει στα υπόψη ο Αγκουστίν Φαρίας του ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, επειδή έχει καθυστερήσει πολύ το θέμα, ο Χρύσης Μιχαήλ… κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί ο στόχος και γίνεται προσπάθεια για να πει το «ναι».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς της Δευτέρας με την Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος». Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κωνσταντίνου Σαμάρα, Γιάννη Σεραφείμ, Κυριάκου Πολυκάρπου και Άγγελου Πουγιούκκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ