aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Βούρος εκθέτει τους στόπερ των χιλιάδων ευρώ!

Ο Βούρος εκθέτει τους στόπερ των χιλιάδων ευρώ!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Πραξιτέλης Βούρος το Kαλοκαίρι βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου, καθότι η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ήταν «καπαρωμένη» από τον Εμίλιο Ενσούε αρχικά, και τον Ζίφκο Μιλάνοφ στην συνέχεια. Ωστόσο, ο Ελλαδίτης αμυντικός δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία, πάλεψε για μια θέση στο ρόστερ των γαλαζοκίτρινων και τελικά πήρε φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν πείσθηκε από τις εμφανίσεις του Ταβάρες με τις Σούντουβα και Φλόρα Ταλίν και έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Βούρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρά την πλειάδα ποδοσφαιριστών στο κέντρο της άμυνας (Ρουέδα, Ταβάρες, Καρλάο, Μερκής και Πολιακόφ – προτού αποχωρήσει ο τελευταίος) προτίμησε να ρισκάρει με την συμμετοχή του Ελλαδίτη αμυντικού κάτι το οποίο στην τελική του «βγήκε» σε πολύ καλό.

Διαβάστε επίσης: «Το καλό για μένα είναι ότι ο προπονητής…» (vid)

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς, «άρπαξε» την ευκαιρία από τα… μαλλιά και δίπλα στον Καρλάο μοιάζει να «κουμπώνει» εξαιρετικά. Από τη μία ο Βραζιλιάνος προσδίδει ποιότητα και εμπειρία, ενώ από την άλλη ο Ελλαδίτης δίνει την «σπιρτάδα» και το πάθος που χρειαζόταν η αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ. Mάλιστα, ο Βούρος κατάφερε να κερδίσει στην… κούρσα διεκδίκησης φανέλα βασικού ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμείβονται (Ταβάρες) ή αμείφθηκαν (Πολιακόφ) με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ