aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ βασικός στόχος και η γραμμή που αλλάζει

Ο βασικός στόχος και η γραμμή που αλλάζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Κύριος στόχος στον ΑΠΟΕΛ είναι αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι πλείστοι παίκτες που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο να είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή στα δύο μεγάλα ντέρμπι πρωταθλήματος, πρώτα με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» (21/10) κι αμέσως μετά με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (25/10). Και όπως όλα δείχνουν ο στόχος είναι εφικτός, με εξαίρεση τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος τον Δεκέμβριο υπολογίζεται να είναι στη διάθεση του προπονητή. Εννοείται πως πρόκειται για αγώνες που θέλουν  οι γαλαζοκίτρινοι πάση θυσία να πάρουν τους βαθμούς που θα διακυβεύονται ώστε να διατηρήσουν εκ πρώτης επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, στους δύσκολους αγώνες που έπονται, αναμφίβολα οι γαλαζοκίτρινοι θα στηρίξουν πάρα πολλά για να έλθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ανασταλτική συμπεριφορά τους. Ο Ρομπέρτο Λάγο εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται πως θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής απέναντι στη Δόξα, μένοντας έτσι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στον πάγκο.

Ο Καρλάο αισθάνεται καλύτερα και υπολογίζεται πως θα κάνει την επανεμφάνισή του στο βασικό σχήμα κόντρα στην Ντόρτμουντ την ερχόμενη Τρίτη, δίνοντας σε ένα απαιτητικό 90λεπτο τις δέουσες λύσεις στην αμυντική γραμμή. Ο Γιώργος Μερκής αναμένεται πως θα καλύψει το κέντρο της άμυνας με τη Δόξα, παρέα με τον Χεσούς Ρουέδα. Στο δεξιό άκρο θα διατηρηθεί ο Πραξιτέλης Βούρος, την ίδια ώρα που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση ο Ζίφκο Μιλάνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ